• 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg

pit ouderraadWerking en visie OUDERCOMITE

De ouderraad is steeds op zoek naar nieuwe leden en helpende handen voor de vele activiteiten die ze organiseert. De powerpoint in onderstaande link lijst al onze werkgroepen op. Voel je je geroepen om mee te doen? Vraag snel meer info bij iemand van de ouderraad, de leerkrachten of directie van de school. 

powerpoint ouderraad

Visie: Samen school maken!

Samen met ouders, leerkrachten en directie zorgen we dat onze kinderen zich hier geapprecieerd, getalenteerd, geborgen en zich thuis voelen! Dat ze hier in de best omstandigheden kunnen groeien, ontplooien en kansen krijgen! Daar willen we samen werk van maken!

 

We vinden het belangrijk als ouderraad om zoveel mogelijk ouders te engageren, want zo verhogen we de betrokkenheid van ouders en kinderen en dat komt iedereen ten goede!

Zoveel mogelijk ouders moeten zich iets aantrekken van de school, het moet er toe doen! Hoe groot een engagement is bepaalt √©√©nieder voor zich, het mag nooit teveel moeite kosten want dat blijft niet duren. Daarom zijn er verschillende manieren om zich te engageren: als vast ouderraad-lid, als lid van een (tijdelijke werkgroep), als leesouders, als helper bij een klasactiviteit, als helper bij een schoolactiviteit, ...   

We werken met een aantal functies: voorzitter - ondervoorzitter - secretaris - penningmeester en met activiteiten verantwoordelijken (trekkers).

Belangrijk is om op tijd voor opvolging te zorgen!

 

Leerkrachten Login

Contactgegevens

Centrumschool

houseSpanjebergstraat 1 - 1700 Dilbeek

Phone 02/569.42.74

Wijkafdeling

houseBettendries  - Sint-Annastraat 1 - 1701 Itterbeek 

Phone02/310.01.04

email Invulformulier: klik hier
web http://www.sintalena.be

 
Copyright © 2024 Sint-Alena
Alle rechten voorbehouden.